Lönehantering och administration
för ditt företag

Går du i tankar om att outsourca företagets lönehantering? Baker Tilly fungerar som din externa löneavdelning, och hjälper dig med allt inom hantering och administration av löner. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med företag i alla slags storlekar och branscher, och anpassar våra tjänster efter era behov. Vårt mål är att du som företagare alltid ska känna dig omhändertagen av oss, oavsett om ni behöver hjälp med hela lönerutiner eller delar av dem.

Varför lönar sig löneoutsourcing?

Vi på Baker Tilly SEK arbetar med lönehantering varje dag, och vi vet att det är något som kräver mycket tid, engagemang och kraft. Som egenföretagare är vi medvetna om att detta är faktorer som inte alltid finns, särskilt inte hos mindre företag eller verksamheter där resurser för detta saknas. När tid och kunskapen inte räcker till kan löneadministreringen skapa en hel del bekymmer.

Genom att outsourca lönehanteringen till oss på Baker Tilly lyfter vi denna vikt från era axlar och ger er mer tid över till att göra det ni är bäst på. Vi ser till att de anställda får rätt lön i rätt tid och du kan känna dig trygg med att hela lönerutinen hanteras på ett korrekt och säkert sätt. Självklart behandlas känslig information med största försiktighet och hålls alltid konfidentiell.

Fördelar med löneoutsourcing:

  • Du sparar tid som du får till annat
  • Säker hantering av företagets löner
  • Vi har spetskompetens inom området och sköter det hela snabbt & effektivt
  • Du slipper oroa dig över problem kring utbetalning vid sjukdom och semester
  • Vi arbetar med smarta och moderna mjukvarulösningar

Lönehantering lokalt och globalt

Hos oss kan du få hjälp med din lönehantering både lokalt och globalt, och dessutom dra nytta av specialister från hela världen. Våra kontor hittar du i Uddevalla och Ljungskile, där dörren alltid står öppen för dig. Tack vare ett nära samarbete med kunder i regionen har vi lärt oss att bygga vidare på bygdens traditioner för en stark och levande företagsamhet.

Självklart kan vi även hjälpa dig som vill etablera din verksamhet utanför Sveriges gränser. Baker Tilly SEK ingår i Baker Tilly Sverige AB, vilket är ett nätverk av fristående revisionsbyråer. Kontakta oss så pratar vi vidare om ditt företags löneoutsourcing och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!