Hos oss har vi många
kompetenser och personligheter

Baker Tilly SEK står för Samverkande Ekonomi Konsulter. Vi finns på Västkusten och har av tradition främst arbetat med kunder i närområdet. Det har lärt oss att bygga vidare på bygdens traditioner för en stark och levande företagsamhet. 

Baker Tilly SEK finns i Uddevalla & Ljungskile och är idag 13 medarbetare med kompetens inom revision, redovisning och löner. Vi äger vårt företag vilket gör att vi förstår utmaningarna som kommer med just ägarledda företag. Med vår kompetens har vi insikt i både problematik och möjligheter, som vi tar med oss i arbetet med att utveckla och förenkla din verksamhet! Baker Tilly SEK ingår i Baker Tilly Sverige AB, vilket är ett nätverk av fristående revisionsbyråer. Genom Baker Tilly International kan vi hjälpa företag som vill etablera sin verksamhet utanför Sverige. Vi finns helt enkelt där du finns – anlita oss lokalt och dra nytta av specialister från hela världen.

Baker Tilly Sek – Det självklara valet för redovisning och revision

För dig som är företagare vill vi inom Baker Tilly SEK vara det självklara valet. Vi är stolta över vårt goda rykte och ger dig gärna referenser. Läs mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Om du inte har varit och hälsat på oss tidigare är du särskilt välkommen att titta in på en fika. Du som redan är kund vet ju att vår dörr alltid står öppen för dig! Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Vill du utvecklas och jobba med oss?

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare som gillar vår stil och delar våra värderingar. Människor som vill utvecklas tillsammans med oss och driva verksamheten framåt. Bli en del av vårt team och häng med på resan!

Personal