Hos oss har vi många
kompetenser och personligheter

Baker Tilly SEK står för Samverkande Ekonomi Konsulter. Vi finns på Västkusten och har av tradition främst arbetat med kunder i närområdet. Det har lärt oss att bygga vidare på bygdens traditioner för en stark och levande företagsamhet. 

Baker Tilly SEKs kontor är placerade i Uddevalla & Ljungskile. Vi är idag 11 medarbetare med kunskap inom revision, redovisning och löner. Vi äger vårt företag vilket gör att vi förstår utmaningarna som kommer med just ägarledda företag. Med vår erfarenhet har vi insikt i både problematik och möjligheter, som vi tar med oss i arbetet med att utveckla och förenkla din verksamhet! Baker Tilly SEK ingår i Baker Tilly Sverige AB, vilket är ett nätverk av fristående revisionsbyråer. Genom Baker Tilly International kan vi hjälpa företag som vill etablera sin verksamhet utanför Sverige. Vi finns helt enkelt där du finns – anlita oss lokalt och dra nytta av specialister från hela världen.

Baker Tilly Sek – Det självklara valet för redovisning och revision

För dig som är företagare vill vi inom Baker Tilly SEK att du ska känna dig väl omhändertagen oavsett vad du behöver hjälp med. Vi hjälper dig och ditt företag att digitalisera och administrera era processer, något som frigör mycket värdefull tid och ger er en ordentlig boost i rätt riktning. Läs mer om våra tjänster här och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Har du några frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Vill du utvecklas och jobba med oss?

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare som gillar vår stil och delar våra värderingar. Människor som vill utvecklas tillsammans med oss och driva verksamheten framåt. Bli en del av vårt team och häng med på resan!

Personal