Lönehantering och
administration i Trollhättan

Behöver du hjälp med lönehantering i Trollhättan? Baker Tilly finns här för dig och din verksamhet när tid och resurser inte gör det. Vi sitter på lång och värdefull erfarenhet inom hantering och administration av löner. Omfattningen anpassar vi helt efter dina behov, oavsett om du behöver hjälp med ett fåtal administrativa uppgifter eller en hel extern löneavdelning.

Varför outsourca lönehanteringen?

Att outsourca din verksamhets lönehantering innebär helt enkelt att du överlåter löneadministrationen till ett externt företag. Detta är särskilt effektivt, och framförallt tryggt, i de tillfällen där verksamheten inte har en egen löneavdelning. När du väljer att samarbeta med Baker Tilly SEK ser vi till att dina anställda får rätt lön i rätt tid. Vi har specialistkompetens och vet hur lönerutinen ska hanteras på ett korrekt och säkert sätt.

Fördelar med att outsourca lönehantering:

  • Outsourcing är tidseffektivt — få mer tid över till din verksamhet
  • Säker hantering av företagets löner
  • Vi har spetskompetens inom området
  • Du slipper oroa dig över problem kring avdrag, tillägg och ersättning
  • Vi arbetar med moderna och smarta programlösningar

Lönehantering i Trollhättan

Baker Tilly SEK hjälper dig med lönehantering i Trollhättan. Vi har kontor i både Uddevalla och Ljungskile, och våra dörrar står alltid öppna för dig. Vi anpassar vårt arbete helt efter dina behov och önskemål och skräddarsyr gärna en lösning för just din verksamhet. Kontakta oss så pratar vi vidare om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Nyttiga länkar för dig som arbetsgivare

Hos Skatteverket hittar du bra information om löner, förmåner och traktamenten.