Rådgivning för ditt företag
i Trollhättan

Är du företagare och behöver stöd och rådgivning i Trollhättan? Med en bred kompetens och lång erfarenhet hjälper vi dig med frågor kring ditt företag och driver er utveckling framåt. Våra kunder finns inom många olika branscher och vi är dessutom företagare själva. Därför kan vi även bidra med god förståelse om vilka utmaningar du står inför. Som ditt strategiska bollplank ser vi på företaget med nya ögon.

Rådgivning med fokus på företagets utveckling

Som företagare gäller det att ständigt vara uppdaterad och hänga med i de förändringar som sker i branschen. Du ställs inför många utmaningar och behöver ta flera noggrant övervägda beslut. Med hög expertis och ett brett kontaktnät hjälper våra rådgivare dig att utveckla din verksamhet i rätt riktning.

I en rådgivning kan vi hjälpa dig som:

 • Har en affärsidé och vill starta företag
 • Vill sälja eller köpa ett företag
 • Behöver hjälp med ekonomistyrning
 • Vill ta in en delägare
 • Står inför tuffa utmaningar och beslut
 • Behöver stöd och ett bollplank för frågor
 • Behöver hjälp med finansiering och lönsamhet

Vi har erfarenhet av att jobba med kunder inom alla möjliga branscher och storlekar. Oavsett vilka spännande utmaningar eller tuffa beslut du står inför, finns våra kompetenta rådgivare redo att ge dig det stöd du behöver.

Skatterådgivning Trollhättan

När du behöver hjälp med skattefrågor erbjuder vi även skatterådgivning för din verksamhet. Skatt är ett komplext område som snabbt kan kännas omfattande. Att skatter och deklarationer blir utförda på korrekt sätt är oerhört viktigt för att undgå dyra och oönskade överraskningar. Hos oss på Baker Tilly SEK har vi erfarna skatterådgivare med spetskompetens inom området. Vi hjälper dig med skatterådgivning kring ämnen som exempelvis moms, inkomstskatt och punktskatt.

Så kan skatterådgivning hjälpa dig:

 • Du minimerar dina skattemässiga risker
 • Vi hjälper dig när något blivit fel
 • Du får råd kring hur du får mer pengar över till verksamhetens utveckling
 • Du får effektiva skräddarsydda lösningar för just dig och ditt företag

Utöver skatterådgivning på företagsnivå kan vi även hjälpa dig med privata frågor gällande din skatt och inkomstdeklaration.

Stöd och rådgivning när du behöver det

När du behöver rådgivning kring frågor som rör ditt företag, skatt eller deklaration är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi är alltid redo för undsättning och finns tillgängliga för rådgivning i Trollhättan, Uddevalla och Ljungskile där våra dörrar alltid står öppna för dig!

Nyttiga länkar till dig som företagare

För dig som letar efter bra information om att starta och driva företag hittar du detta hos Verksamt. Gällande skattefrågor, moms och bokföring hittar du allt du behöver veta om detta på hos Skatteverket.