Affärsrådgivning & skatterådgivning
för ditt företag

Rådgivning och stöd kan för dig som företagare vara en mycket betryggande resurs, och dessutom underlätta i många av de situationer som kan uppstå. VI på Baker Tilly SEK finns tillgängliga för affärsrådgivning i alla processer, oavsett om du är precis i starten av din resa, redan har kommit en bit eller vill sälja ditt företag. Och allt däremellan förstås! 

Våra kunder finns inom flera sorters branscher och i många olika storlekar, vilket gör att vi har erfarenhet och kompetens inom ett brett spektrum av områden. Dessutom är vi företagare själva och förstår vilka utmaningar du står inför. Boka ett möte med oss på ett utav våra kontor i Uddevalla & Ljungskile, eller så ses vi via länk.

Företagsrådgivning med fokus på utveckling

Som rådgivare har vi på Baker Tilly experter inom många områden, och även ett brett kontaktnät för att kunna hjälpa dig och ditt företag på bästa sätt. Att driva eget företag kommer med många utmaningar, särskilt när det finns områden där den egna kunskapen inte riktigt räcker till. Det gäller att hänga med i förändringar som sker i branschen, samt hålla sig uppdaterat på lagar och regler, för att utveckla verksamheten i rätt riktning. 

Våra strategiska rådgivare fungerar som ditt bollplank när du har frågor kring ditt företag, när du behöver ta viktiga beslut eller när du är osäker på vilken väg du ska ta.

I en rådgivning kan vi bland annat hjälpa dig med att:

 • Utveckla din affärsidé
 • Starta ditt eget företag
 • Sälja eller köpa ett företag
 • Göra en riskanalys
 • Ta in en delägare eller göra andra ägarbyten
 • Ge stöd och affärsrådgivning inför viktiga beslut eller stora utmaningar
 • Se över er finansiering och lönsamhet
 • Nå uppsatta ekonomiska mål genom ekonomistyrning

Oavsett vilka spännande utmaningar du står inför så finns våra kompetenta rådgivare redo att ge dig stöd längs vägen.

Skatterådgivning för företag

Att ha tillgång till skatterådgivning och stöd inom komplexa skattefrågor kan ofta kännas som att en tyngd lyfts från dina axlar. Skatteområdet har en tendens att kännas mycket omfattande, och konsekvensen av att inte sköta det korrekt kan bli en riktigt dyr läxa. Våra erfarna skatterådgivare har spetskompetens inom allt som har med skatter att göra, och hjälper dig kring exempelvis moms, inkomstskatt och punktskatt. En skatterådgivning hos oss innefattar hela processen, och vi går igenom allt från strategi och planering till genomförande och uppföljning.

Fördelar med skatterådgivning:

 • Minimerar skattemässiga risker
 • Du får effektiva lösningar för dig och ditt företag
 • Du får hjälp när något blivit fel
 • Du får råd kring hur du får mer pengar över till affärsutveckling

Vi kan självklart även hjälpa dig med privat skatterådgivning samt frågor kring din inkomstdeklaration och skatt!

När du behöver stöd och rådgivning

Hör av dig till oss och berätta om dina behov, så ser vi till att hitta bästa möjliga lösning för just dig och din verksamhet. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss när du behöver rådgivning kring frågor som rör ditt företag, skatt eller deklaration. Vi finns till både i Uddevalla och Ljungskile och våra dörrar står öppna för dig!

Nyttiga länkar till dig som företagare

Hos Verksamt hittar du bra information om att starta och driva företag, och hos Skatteverket hittar du viktig information om skatter, moms och bokföring.