Vi hjälper ditt företag med
redovisning i Uddevalla och Ljungskile

Vi hjälper dig och ditt företag med redovisning i Uddevalla och Ljungskile. När det är dags för årsredovisning och bokslut så vet vi att det kan vara tidskrävande och en del att sätta sig in i. Vad exakt ska vara med? Vad får absolut inte missas? Beroende på företagsform och storlek så skiljer sig kraven åt. När vi hjälper dig med redovisningen så kan du känna dig helt trygg med att du får en korrekt redovisning enligt de krav som ställs på just ditt företag.

Varför ta hjälp med redovisningen?

Redovisning kan kännas tidskrävande och lite läskigt. Att ha kunskapen om hur du utför ett bokslut eller årsredovisning på ett korrekt sätt, och få med allt enligt de krav som ställs. Vi på Baker Tilly tycker att redovisning är kul, och vi är dessutom duktiga på det! Det kommer med vår kompetens och att vi arbetar med det varje dag. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig och ditt företag när det är dags för redovisning i Uddevalla eller Ljungskile, så att du kan fokusera på det du är allra bäst på: att driva ditt företag.

Fördelar med att ta hjälp med redovisningen i Uddevalla och Ljungskile:

  • Du får tid över till annat som rör ditt företag
  • Du slipper sätta dig in i krav och regler
  • Du är försäkrad om att redovisningen sköts på ett korrekt sätt
  • Vi hjälper dig med goda råd och lösningar i samband med redovisningen

Få hjälp med redovisning i Uddevalla och Ljungskile

Är det dags för bokslut eller årsredovisning? Vi hjälper dig med all typ av redovisning i Uddevalla och Ljungskile. Kontakta oss med dina utmaningar så berättar vi hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Nyttiga länkar om bokföring och redovisning

Hos Bokföringsnämnden kan du ta del av informationsmaterial om bokföring. Läs mer om årsredovisning hos Bolagsverket.