Redovisning & bokföring
för ditt företag

Har ditt du och ditt företag behov för hjälp med bokföring eller redovisning? Då finns vår eminenta redovisningsbyrå här för att hjälpa dig! När det är dags för uppgifter som årsredovisning och bokslut vet vi att det kan vara en hel del att sätta sig in i. Dessutom är det en process som tar tid, särskilt när den interna kunskapen inte riktigt räcker till. Vi på Baker Tilly SEK arbetar med redovisning varje dag och är riktigt skickliga på det vi gör. Med oss i spetsen kan du alltid känna dig helt trygg med att du får en korrekt redovisning enligt de krav som ställs för just ditt företag.

När bör man outsourca sin redovisning?

För ett ovant öga kan redovisning kännas tidskrävande och lite läskigt.  Alla krav måste uppfyllas och även små detaljer är otroligt viktiga. Vad som behövs och inte behövs skiljer sig dessutom beroende på företagsform och storlek, och missar man något kan det ge stora konsekvenser. Känner du dig osäker kring dessa uppgifter kan det vara aktuellt att outsourca er redovisning, det vill säga att du lägger över delar eller hela ansvaret på en redovisningsbyrå med auktoriserade redovisningskonsulter. Själv kan du istället få massor av tid över till det som du är riktigt bra på!

Vi tar hand om din bokföring!

Att ta hjälp med bokföring och redovisning kan gynna dig och ditt företag på många sätt, inte bara ekonomiskt men även när det kommer till tid och effektivitet. På Baker Tilly brinner vi för ekonomi, och tycker det är riktigt intressant och spännande att arbeta med allt från löpande bokföring och redovisning till bokslut och årsredovisningar. Dessutom är vi riktigt grymma på det vi gör, eftersom vi trots allt arbetar med det varje dag!

Som en erfaren och passionerad redovisningsbyrå ser vi fram emot att kunna hjälp dig och din verksamhet. Vi tar hand om alla möjliga områden inom redovisning, så att du kan fokusera på det du är allra bäst på: att driva ditt företag. Våra kontor hittar du i Uddevalla och Ljungskile, men våra tjänster erbjuds även digitalt över hela Sverige. Självklart kan vi även hjälpa dig som har en verksamhet utanför våra nationella gränser! 

Fördelar med att outsourca redovisningen:

  • Du får tid över till annat som rör ditt företag
  • Du slipper sätta dig in i krav och regler
  • Risken för eventuella misstag och dyra konsekvenser är minimal
  • Du är försäkrad om att redovisningen sköts på ett korrekt sätt
  • Du får hjälp av våra auktoriserade redovisningskonsoluter som sköter arbetet snabbt & effektivt
  • Vi hjälper dig även med goda råd och lösningar i samband med redovisningen

Få hjälp med redovisning i Uddevalla och Ljungskile

Vi på Baker Tilly SEK hjälper dig helt enkelt med all typ av redovisning i Uddevalla och Ljungskile, oavsett om det handlar om en enstaka årsredovisning eller löpande bokföring under en längre tid. Kontakta oss med dina utmaningar så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag på bästa sätt.

När du är på jakt efter en redovisningsbyrå vill vi vara ditt självklara val, och vi ser fram emot att få just din verksamhet att växa. Goda resultat för er verksamhet betyder även en vinst för oss, en riktigt win/win situation med andra ord. Vi har våra kontor i Uddevalla och Ljungskile och erbjuder våra tjänster och hög personlig service på dessa platser med omnejd. Genom Baker Tilly International kan vi även hjälpa företag som vill etablera sin verksamhet utanför Sverige. Läs mer här om vilka vi är och vad vi kan göra för just dig och din verksamhet.

Utöver redovisning erbjuder vi även följande tjänster:

Nyttiga länkar om bokföring och redovisning

Hos Bokföringsnämnden kan du ta del av informationsmaterial om bokföring. Läs mer om årsredovisning hos Bolagsverket.